Formare

Cursurile de formare în analiză tranzacțională se desfășoară în cadrul Centrului de Analiză Tranzacțională. Programul de curs este realizat de specialiști ai SRAT, cursul fiind susținut de formatori acreditați de Federația Română de Psihoterapie, conform normelor Societății Europene de Psihoterapie.

Mai multe detalii puteți obține la următoarea adresă: dora.mihaianu@srat.ro sau telefon: 0722 207 650  

Acreditarea profesională

Comisia de Acreditare Profesională a SRAT stabilește criteriile și modalitățile de selecție, formare, evaluare și certificare a participanților la cursurile de formare organizate de SRAT.

Cursurile au o durată de 4 ani.

Pot participa la cursuri:

  • absolvenți ai Facultăților de Psihologie și Medicină
  • absolvenți ai altor facultăți care au avut în programa de studiu noțiuni de psihodiagnostic și psihopatologie și care au cunoștințele necesare desfășurării activității clinice în psihoterapie (sociologie, asistență socială, pedagogie, psihopedagogie specială, filosofie).

 Formarea în AT cuprinde:

  • minim 150 de ore de autocunoaștere (analiza scriptului) în ședințe individuale cu terapeutul ales de cursant sau în ședințe de grup
  • 400 de ore de instruire teoretică
  • 200 de ore de supervizare a practicii clinice psihoterapeutice a cursantului

 

A inceput un nou curs din SEPTEMBRIE 2011.
Program – Luni de la 17.00 la 20.00, septembrie-iunie.
Pret – urmeaza a se stabili
Selecție
: ianuarie 2011. Trimiteti un CV la dora.mihaianu@srat.ro pana atunci și programați-vă la interviu la telefon: 0722 207 650 (Dora Mihaianu)

Evaluarea finală, încununată cu succes, certifică absolvenților calitatea de psihoterapeut în analiza tranzacțională recunoscută de SRAT și FRP.